Installatie tot in de puntjes

Onze field engineers zorgen ervoor dat uw apparatuur op locatie op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. Indien nodig zorgen we voor aansluiten, waterpassen, verankeren, vullen, testen en het afvoeren van de verpakking of oude apparatuur. Als we klaar zijn heeft u een perfect werkend en afgewerkt product dat direct klaar voor gebruik is.

Daarbij kijken we verder dan alleen de klus die voorhanden is. Als het mogelijk is om taken te combineren, een betere techniek toe te passen of specifiek gereedschap te ontwikkelen die de klus een stuk effici├źnter maakt dan zullen we dat doen.

Wat is uw wens?

Benieuwd naar de kosten van uw opdracht? We helpen u graag! Vraag makkelijk en vrijblijvend een offerte aan, dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een kostenindicatie in uw mailbox ligt.

Vraag een offerte aan

3-in-1 actie bij Delhaize

Voor het plaatsen van een spiraalautomaat werden oorspronkelijk drie partijen ingeschakeld: een transporteur, een elektro-installateur en een plafondleverancier voor de afwerking. Die moeten alle drie strak op elkaar gepland worden, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat en het apparaat direct in gebruik genomen kan worden. Onze field engineers bedachten dat zij beter zelf alle werkzaamheden kunnen verzorgen om zo veel tijd te winnen op dit project. De klant maakte dan ook graag gebruik van deze aanbieding.