Uw product
is ons product

Patrans is gespecialiseerd in de logistiek, installatie en onderhoud van apparatuur. Vaak betreft het grote, zware objecten, soms kwetsbaar, die door nauwe ruimtes moeten, op lastig te bereiken plaatsen geïnstalleerd moeten worden of specifieke kennis vergen. Daar worden wij enthousiast van! 

Drank- en snoepautomaten

De eerste vulling kunnen we voor u verzorgen, inclusief wisselgeld, zodat het apparaat na installatie direct klaar is voor gebruik. 

Ticketautomaten en toegangssystemen

Gezien de vormgeving van deze apparatuur hebben wij specifieke transportmiddelen ontwikkeld om de toegangssystemen op de stations te kunnen brengen. Met deze transportmiddelen kunnen we de poortjes ook over de ankers heen positioneren.

Geldautomaten

Van tekening en bestek tot en met de ingebruiknametest houden we rekening met de locatie en functie van de geldautomaat. Vanwege veiligheidsoverwegingen vindt de warehousing en pre-staging plaats op een separaat netwerk. 

Kluizen en brandkasten

We hebben ruime ervaring met het transporteren of verankeren van kluizen en brandkasten. Als marktleider zijn we als enige installateur lid van de Europese ESSA. Deze brancheorganisatie is verantwoordelijk voor normeringen en certificering van kluizen en brandkasten. Wij helpen de standaard te bepalen voor verankering. Ons model kent 5 variabelen voor het vakkundig verankeren van geldautomaten en kluizen in vrijwel elke situatie. 

Medische apparatuur

Voor specifieke medische apparatuur hebben we zelf transportmiddelen ontwikkeld. U kunt bij ons ook terecht voor het afvoeren van gebruikte medische apparatuur en het inrichten van laboratoria.

Printers

Printers voor kantoor worden door onszelf of de opdrachtgever geconfigureerd in onze workshop, op specificatie van de ontvanger. We werken voor iedere schakel in de supply chain: fabrikanten, importeurs, distributeurs, resellers en eindgebruikers.

Apparatuur voor datacenters

Datacenters staan vol gevoelige, zware apparatuur waar zorgvuldig mee om moet worden gegaan, zeker bij het verplaatsen. Daarom minimaliseren we de kans op schokken, om zo apparatuur en data veilig te stellen. U kunt bij ons terecht voor UPS systemen, PDU panelen, data storage systemen, server cabinets en telecommunicatiekasten..

Fitnessapparatuur

Wij installeren, vervoeren en onderhouden fitnessapparatuur. Voor Technogym verzorgen wij dit in de Benelux. De onderdelen van de apparaten worden in losse colli aangeleverd, dus is het essentieel dat wij zorgen dat de colli die bij elkaar horen op dezelfde plek terecht komen.

Kunst

Bij het hangen of opstellen op locatie is het belangrijk om beschadiging te voorkomen. Daarom hijsen we met speciale zachte hijsbanden en dragen we witte handschoenen indien nodig. Onze bijna eindeloze voorraad takelmogelijkheden en hijsportalen bieden oplossingen die nergens anders ter beschikking zijn.

Overige

Staat uw product niet in ons overzicht? Geen probleem. Neem contact met ons op om te kijken wat we specifiek voor u kunnen doen.

Contact opnemen

Wat kost dat?

Benieuwd naar de kosten van uw opdracht? We helpen u graag! Vraag makkelijk en vrijblijvend een offerte aan, dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een kostenindicatie in uw mailbox ligt.

Vraag een offerte aan Neem contact op
Heeft u vragen? Dan hebben wij de antwoorden.