FAQ
Indicatie waardeberging van de te verhuizen kluis

dekking of dekkingsindicatie; heb ik dat op mijn kluis?

De term indicatie waardeberging verwijst naar het advies voor de verzekeraar om een bepaalde waarde te verzekeren voor een kluis met een bepaalde weerstand.

De VGW, vereniging voor Geld- en Waardeberging, heeft deze normen vastgesteld. Voor nadere informatie verwijzen we naar http://geldenwaardeberging.nl of http://indicatiewaardeberging.nl

De dekking van een kluis is afhankelijk van de bouwnorm van de kluis. Tegenwoordig zijn er Europese normen. Vanuit het verleden bestaan er nationale normen. De VGW stelt dekkingsadviezen op voor de verzekeraars.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.